Bron voor iedereen

Bron is er voor je hoofd, je hart en je lichaam en heeft verschillende behandelmethoden in huis voor gezondheid en bezieling.

Je kunt hier terecht met kleine, grote, psychi-
sche en lichamelijke vragen. Iedereen is welkom bij Bron: kinderen, jongeren, ouders, ouderen en alles ertussen. Je kunt samen komen of alleen; er is altijd aandacht voor je, waar je ook mee zit.

Elk consult bij Bron is precies afgestemd op jouw persoon en jouw vraag. We kiezen dan ook de behandeling die het beste bij jou past en waar jij het beste mee geholpen bent. Dat kan een verhelderend gesprek zijn, of bijvoorbeeld een lichamelijke invalshoek waarbij je energie het werk doet en je helemaal niet hoeft te praten. Het kan ook een gecombineerde aanpak zijn, waarbij belemmeringen op verschillende manieren worden opgeheven.

Bron voor gezondheid en bezieling
Welke behandeling je ook kiest, bij Bron gaan gezondheid en bezieling hand in hand. Als je bezield bent, kan je energie stromen en zit je ook lekkerder in je vel.

Als je kunt zijn wie je van nature bent, als je onderzoekt waar het werkelijk om gaat, als je doet wat zin heeft, als je open staat voor je omgeving en je leeft naar je innerlijke waarden, Als je krachtig bent en het kwetsbare ziet... Dan ben je bezield en dus een stuk gezonder. Vandaar het motto: ‘Beweging begint van binnen.’

Ruim 25 jaar ervaring
Bron is het resultaat van ruim 25 jaar ervaring en is opgericht door Tineke Meyers die zich al sinds 1980 bewust verdiept en verwondert in gezondheid en bezieling. Zij is thuis in zowel de natuurlijke als de regu-
liere gezondheidszorg, in zowel de psychologie als anatomie. Vandaar de verschillende behandelvormen die Bron rijk is. En vandaar dat Bron is aangesloten bij de VNT. En vandaar dat er zoveel mensen enthousiast reageren als ze bij Bron zijn geweest.

Spreekt de benadering van Bron je aan? Voor een afspraak kun je contact opnemen met Tineke Meyers. Telefoon: 06-25480305

BEWEGING BEGINT VAN BINNEN
      
Bron Coaching | Training | Consult Kortemarkstraat 138, 8820 Torhout, T. +31 (0)6 25480305, info@bronvanbeweging.nl